În acest episod, am să îți împărtășesc cum cu un profil Facebook poți să ”rupi” în afacerea ta. Punerea în aplicare a unor îmbunătățiri poate să îți creeze un profil de Socializare care să atragă oameni in afacerea ta…clienți interesați de produse sau servicii..

Ai auzit probabil de toată nebunia legat de media socială, că tot mai multe persoane câștigă lucrând online. Nu te întrebi dacă ai și tu potențialul de a-ți construi un venit sau o afacere în acest mod?

În schimb, probabil își bați capul încercând să își dai seama de ce nimeni nu îți acordă atenție, de ce chiar și prietenii și familia te ignoră.

Dacă ești și tu în această situație, atunci probabil că ți-ai creat un profil Facebook fără să-i dai o atenție deosebită.

În acest articol am să-ți împărtășesc 5 pași de acțiune cheie cu implementare imediată pentru un profil Facebook corect făcut, dacă vrei ca să ai mai mult angajament pentru afacerea ta prin postările tale atunci când ești pe social media.

Când vine vorba de branding-ul online, crearea corectă a unui profil Facebook este absolut esențial.

Indiferent dacă încerci să ai mai multă expunere online, conectează-te cu fanii sau clienții tăi, trebuie să fii activ pentru a crea o prezență online, al tău profil Facebook trebuie să fie primul lucru pe care trebuie să te concentrezi, deoarece acesta reprezintă prima impresie despre tine și afacerea pe care oamenii o vor primi atunci când vor găsi profilul tău.

Din păcate, o mulțime de persoane își folosesc greșit profilul Facebook în activitatea de Network Marketing, își folosesc profilul de Facebook doar pentru a face postări sau doar reclame pentru afacerea sau produsele pe care le promovează. Vreau să te ajut să ai succes de succes pe mediile sociale pentru că dacă o faci corect chiar funcționează acest sistem de lucru.

Am fost capabil în ultimii ani să am venituri substanțiale în compania cu care colaborez folosind mediile Sociale, în special Facebook.

Voi împărtăși cu tine, după cum ziceam, 5 lucruri pe care trebuie să le faci acum pe profilul Facebook, dacă dorești să reușești să îți dezvolți afacerea ta de Network Marketing (MLM).

5 sfaturi pentru a-ți construi un profil Facebook care să atragă

Sfat # 1

Elimină numele companiei și logo-ul firmei cu care colaborezi de oriunde din profilul tău de Facebook sau alte medii Social Media. Trebuie să ai un profil Facebook curat care să nu arate deloc firma cu care colaborezi.

Nu ești doar un panou pentru companie astfel încât toate postările de pe Social media să fie doar despre produse și firmă. Tu va trebui să fii un BRAND, tu și numele tău. Oamenii urmează oameni nu firme.

În loc de asta, trebuie să ai curiozitate și să te distrezi.

Sfat # 2

Îndepărtează logo, pisicile, câinii și bebelușul tău (dacă nu ești în imagine împreună cu copilul, cainele, pisica) din profilul de Facebook. Persoanele pe care le vei atrage, vor veni pe profilul tău și se vor întreba de ce să se conecteze cu o persoană care vorbește de afaceri sau beneficiile unor produse și tu ai în Profilul Facebook doar imagini cu pisici, bebeluși și cîini. Tu ai ai vrea să intri în discuții cu o astfel de persoană pentru a vorbi cum se fac bani???

Asigură-te că ai un Profil Facebook în care se vede fața ta, oamenii lucrează cu persoane pe care le văd.

Sfat # 3

Elimină descrierile plictisitoare despre tine cât și lucrurile care nu interesează pe nimeni.

Există o secțiune în profilul de Facebook unde poți adăuga câteva informații despre tine. Asigură-te că nu te descrii drept un vânzător. Amintește-ti tot timpul că Facebook nu trebuie să fie canalul tău de vânzări. Trebuie să ai un profil Facebook prin care oamenii să se identifice cu tine, să fii o persoană cu care ei să își dorească să lucreze, să își dorească să aibă un stil de viață ca al tău.

Fii o persoana adevarată pe social media si fă ca oamenii să se poata identifica cu tine.

Sfat # 4

Scapa de postările promoționale de vânzări pe pagina sau profilul de Facebook. Postează povești, valoare și Stilul tău de viață.

Creează povești prin postări, dar în care să nu apară numele firmei sau produsele. Creează curiozitate și adu-i în dispoziția necesară cât să-ți ceară mai multe detalii.

Sfat # 5

Elimină negativitatea, sarcasmul sau orice altceva ciudat din profilul tău, construiește un profil Facebook în care să promovezi optimismul. Dacă ești negativist/ă și poate mai ai și postări legat de politică, căsătorie, religie, viață etc. Atunci asta e ceea ce vinzi. Vinzi negativitate și nimeni nu va vrea asta.

În viață cu toții avem suficiente probleme, nu cred că e interesat careva să vadă și problemele tale postate.

Asigură-te că prin ceea ce oferi să fii acea persoană pe care inclusiv tu ai urma-o.

Dacă acest lucru v-a ajutat și doriți să vă deplasați eforturile de social media la nivelul următor, asigurați-vă că descărcați resursele gratuite din această săptămână My 5 Facebook Post Ideas, astfel încât să puteți genera mai multe potențiali clienți și vânzări prin eforturile dvs. de social media.


Leave a Reply

Your email address will not be published.