In viata de zi cu zi afacerile MLM sunt o oportunitate foarte buna de a face bani, doar ca nu sunt pentru toata lumea.

Daca nu vei fi in stare sa gasesti si sa-ti largesti aria de clienti in afara prietenilor tai ai sanse foarte mici de reusita, pentru a resui in astfel de afaceri trebuie sa inveti si sa stii sa-ti faci relatii noi, sa discuti tot timpul cu alte persoane.

Care dintre voi ati facut Network Marketing fara sa va stresati prieteniii?

In metodele vechi de Network Marketing toata baza prospectarii, indiferent ca voiati clienti pentru produse sau ca incepeati sa prospectati, incepea de la crearea unei liste cu numele cunoscutilor, dupa ce terminai aceasta lista incepeai sa ceri recomandari de la prietenii tai sau le cereai acestora sa aduca la intalniri prieteni de-ai lor.

Dar de cativa ani posibilitatile de a face Network Marketing s-au schimbat foarte mult in bine asta pentru ca putem in loc sa fim concentrati, sa ne pierdem timpul sa cautam persoane carora sa le vorbim de produse, de afacere…sa-I stresam poate cu ceva cu ce nu ii intereseaza, putem acest timp sa-l folosim foarte eficient in a ne face cat mai cunoscuti pe cat mai multe canale de comunicare, sa cream continut si sa atragem cat mai multe persoane prin ceea ce poate sa le aduca ca si beneficiu produsele pe care le promovam sau de ce nu afacerea.

In online avem foarte multe posibilitati in a crea acum beneficii pentru viitor, in a costrui acum pentru a fi la adapost mai incolo, in a crea continut care sa ne aduca clienti si prospecti nu doar in momentul cand suntem la calculator laptop/sau pe tablet/telefon mobil, sau toata ziua cu telefonul in nas sunand zeci de potentiali prospecti.

Si ce este cel mai frumos in acest sitem de lucru e ca nu va mai trebui sa te duci tu catre client, vor veni ei la tine!!!

 

Pana la urma cine este persoana care vrea o afacere?

Alternativa unei afaceri MLM consta in:

  • posibilitatea de a ajunge sa ne cream un venit part time, pe langa jobul nostru, asta pentru ca ne dorim bani mai multi, bani care nu ne ajung din salariul nostrum de zi cu zi
  • Posibilitatea de a renunta la corvoada unui job, pentru ca sunt constient ca multi suntem ‘’sclavi’’ in societate, la jobul nostru. Recomand aceasta varianta doar in momentul in care aveti o echipa destul de stabile si credeti ca venitul din aceasta afacere MLM este venitul care va multumeste, care va aduce satisfactia materiala.
  • Posibilitatea de a avansa in functie de capacitatile noastre

Pentru a atrage persoane in afacerea ta, afla ce isi doresc acestia, afla cum afacerea ta ii poate ajuta pentru oricare din variantele de mai sus, pot fi o sumedenie de alte persoane carora sa le oferi afacerea, trebuie doar sa vezi ce poate oferi afacerea ta si cui.

Cine sunt persoanele care vor produsele tale?

La fel ca si pe partea de afacere pe client nu-I intereseaza ambalajele produselor tale, unde au fost fabricate, pe fiecare dintre noi ne intereseaza un produs doar prin prisma in care ne poate rezolva o problema sau o nevoie.


Leave a Reply

Your email address will not be published.