Politica de Confidentialitate

 1. INTRODUCERE

Această notificare privind confidențialitatea vă oferă detalii despre modul în care colectăm și procesăm datele dvs. personale prin utilizarea site-ului nostru  www.afacereonlinedetop.ro

Prin furnizarea datelor dvs., ne garantați că aveți minim 16 ani.

Boiasu Ionut este administratorul de date și suntem responsabili pentru datele dvs. personale (denumite „noi”, „noua” sau „nostru” în această notificare privind confidențialitatea).

Detalii Contact:

Detaliile noastre complete sunt:

Numele intreg al entitatii legale: Boiasu Ionut

Adresa de E-mail: bsionut@gmail.com

Adresa Postala: Str. Buziasului nr 36 bl 9 sc B ap 9 loc Lugoj jud Timis

Este foarte important ca informațiile pe care le deținem să fie corecte și actualizate. Spuneți-ne dacă informațiile dvs. personale se modifică, oricând, prin trimiterea de e-mail la bsionut@gmail.com

 

 1. CE DATE COLECTAM DESPRE VOI, IN CE SCOP SI MOTIVUL LEGAL DE PROCESARE IT, A ACESTOR DATE

Datele personale înseamnă orice informație capabilă să identifice o persoană. Nu include date anonime.

Datele d-voastra trimise in mod expres pentru inscrierea d-voastra ca si consultant de frumusete Oriflame vor fi colectate de catre noi si trimise catre Cosmetics Oriflame România S.R.L. (cu sediul în București, Strada George Enescu nr. 11A, Sector 1, cod poștal 010301, România, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J/40/26518/1994, CUI RO6769403), dupa care vor fi sterse de catre mine, Boiasu Ionut din adresa de email bsionut@gmail.com. Vă rugăm după crearea contului d-voastră să citiți Politica de confidențialitate a firmei Cosmetics Oriflame România S.R.L. unde veți avea cont.

Vom avea datele d-voastra pentru contact doar din baza de date a firmei Cosmetics Oriflame România S.R.L. ca si sponsor al d-voastra cat si de pe hostul domeniului afacereonlinedetop, unde aceste date sunt securizate.

În plus față de datele solicitate pe site pentru crearea contului d-voastră de consultant de frumusețe Oriflame vă vom contacta pentru a ne da și alte date necesare creării acestui cont. Aceste date sunt: Adresa livrare, dată naștere. Fără aceste date nu veți putea să vă creați contul de consultant.

Persoanele care au optat pentru trimiterea de emailuri, informatii informative pe email, telefon sau sms vor primi doar aceste informatii legate de oferte, webinarii, alte oferte.

Putem procesa următoarele categorii de date personale despre dvs.:

DATE LEGATE DE COMUNICARE care includ orice comunicare pe care ne-o trimiteți, fie prin intermediul formularului de contact pe site-ul nostru, prin e-mail, text, mesaje media sociale, postări sociale sau orice altă comunicare pe care ne-o trimiteți. Noi prelucram aceste date în scopul comunicării cu dvs., pentru păstrarea evidenței și pentru stabilirea, urmărirea sau apărarea revendicărilor legale. Motivul nostru legal pentru această prelucrare este interesul nostru legitim, cum este acela de a răspunde la comunicările trimise, de a păstra evidențele și de a stabili, urmări sau apara revendicarile legale.

 

DATE LEGATE DE CLIENT care includ date referitoare la orice achiziție de bunuri și /sau servicii cum ar fi numele, functia, adresa de facturare, adresa de e-mail, adresa de livrare, numărul de telefon, datele de contact, detaliile achiziției și detaliile cardului. Noi prelucram aceste date pentru a furniza bunurile și /sau serviciile pe care le-ați achiziționat și pentru a păstra înregistrările acestor tranzacții. Motivul nostru legal pentru această procesare este realizarea unui contract între dvs. și noi și /sau luarea de măsuri la solicitarea dvs. de a încheia un astfel de contract.

 

DATE UTILIZATOR  care include date despre modul în care utilizați site-ul nostru Web și orice servicii online, împreună cu orice date pe care le postați pentru publicare pe site-ul nostru sau prin alte servicii online. Noi prelucram aceste date pentru funcționarea site-ul nostru și pentru a vă asigura că vă este oferit un conținut relevant, pentru a asigura securitatea site-ului nostru, pentru a menține copii de rezervă a site-ului și /sau a bazelor de date și pentru a permite publicarea și administrarea siteului nostru, a altor servicii si afaceri online. Motivul nostru legal pentru această procesare este interesul nostru legitim, care în acest caz este de a ne permite să gestionăm corect site-ul nostru și afacerea noastră.

 

DATE TEHNICE  care include date despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru și a serviciilor online, cum ar fi adresa dvs. IP, datele dvs. de conectare, detaliile despre browserul dvs., durata vizitei paginilor de pe site-ul nostru, vizualizările de pagină și căile de navigare, detalii despre numărul de utilizări a site-ul nostru web, setările fusului orar și alte tehnologii pe dispozitivele pe care le utilizați pentru a accesa site-ul nostru web.Sursa acestor date este din sistemul nostru de urmărire a analizelor. Noi prelucram aceste date pentru a analiza utilizarea de către dvs. a site-ului nostru web și a altor servicii online, pentru a vă administra și a proteja afacerea și site-ul web, pentru a vă oferi conținut și reclame relevante pentru site și pentru a înțelege eficiența publicității noastre. Motivul nostru legal pentru această procesare este interesul nostru legitim, care în acest caz ne permite să administrăm corect site-ul nostru și afacerea noastră și să ne dezvoltăm afacerea și să ne stabilim strategia de marketing.

DATE DE MARKETING  care include date despre preferințele dvs. în primirea marketingului de la noi și de la terții noștri și preferințele dvs. de comunicare. Noi prelucram aceste date pentru a vă permite să participați la promoțiile noastre, cum ar fi concursuri si oferte gratuite, pentru a vă oferi conținut și reclame relevante pentru site și pentru a măsura sau a înțelege eficacitatea acestei publicități. Motivul legal pentru această procesare este interesul nostru legitim, care în acest caz este de a studia modul în care clienții utilizează produsele/serviciile noastre, pentru a le dezvolta, pentru a ne dezvolta afacerea și pentru a ne stabili strategia de marketing.

 

Putem folosi DATE LEGATE DE COMUNICARE, DATE LEGATE DE CLIENT, DATE UTILIZATOR,DATE TEHNICE, DATE DE MARKETING pentru a vă furniza conținuturi și reclame relevante pentru site-ul nostru (inclusiv anunțuri Facebook sau alte anunțuri afișate) și pentru a măsura sau a înțelege eficacitatea publicității pe care o deservim. Motivul nostru legitim pentru această prelucrare este interesul legitim, de a ne dezvolta afacerea. De asemenea, putem utiliza astfel de date pentru a trimite alte comunicări de marketing către dvs. Motivul nostru legal pentru această prelucrare este fie consimțământul, fie interesul legitim (și anume, să ne dezvoltăm afacerea).

 

DATE SENSIBILE

Nu colectăm date sensibile despre dvs. Datele sensibile se referă la date care includ detalii despre rasa sau etnia dvs., convingerile religioase sau filozofice, viața sexuală, orientarea sexuală, opiniile politice, calitatea de membru al sindicatelor, informații despre sănătatea dumneavoastră și datele genetice și biometrice. Nu colectăm nicio informație despre condamnările penale și infracțiunile.

În cazul în care suntem obligați să colectăm date cu caracter personal prin lege sau în condițiile contractului dintre noi și dvs. si nu ne furnizați aceste date la solicitare, este posibil să nu putem executa contractul (de exemplu, pentru a livra bunuri sau servicii pentru tine). Dacă nu ne furnizați datele solicitate, este posibil să fim nevoiti să anulam un produs sau un serviciu pe care l-ați comandat, dar dacă o facem, vă vom anunța în momentul respectiv.

Vom folosi datele dvs. personale doar pentru scopul in care au fost colectate sau dacă este necesar, într-un scop rezonabil compatibil. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la bsionut@gmail.com. În cazul în care trebuie să folosim detaliile dvs. pentru un scop nou fără legătură, vă vom informa și vom explica motivele legale pentru procesare.

Putem prelua datele dvs. personale fără cunoștințele sau consimțământul dvs. atunci când acest lucru este necesar sau permis de lege.

Nu realizăm decizii automate sau orice tip de profil automatizat.

 

 1. CUM COLECTAM DATELE DUMNEAVOASTRA PERSONALE

Putem colecta date despre dvs. prin furnizarea datelor direct către noi (de exemplu, prin completarea formularelor pe site-ul nostru sau prin trimiterea de e-mailuri). Este posibil să colectăm automat anumite date de la dvs. pe măsură ce utilizați site-ul nostru prin utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare. Consultați politica noastră privind modulele cookie pentru mai multe detalii despre acest lucru.

Este posibil să primim date de la terțe părți, cum ar fi furnizorii de servicii de analiză, precum Google cu sediul în afara UE, rețele de publicitate cum ar fi Facebook din afara UE, furnizori de informații de căutare, cum ar fi Google cu sediul în afara UE, furnizori de servicii tehnice, cum ar fi brokerii de date sau agregatorii.

 

 1. COMUNICARI DE MARKETING

 

Motivul legal al procesării datelor dvs. personale pentru a vă trimite comunicări de marketing este fie consimțământul dvs., fie interesele noastre legitime (și anume creșterea activității noastre).

În conformitate cu regulamentele privind confidențialitatea și comunicațiile electronice, vă putem trimite comunicări de marketing dacă (i) ați făcut o achiziție sau ați cerut informații de la noi despre bunurile sau serviciile noastre sau (ii) ați fost de acord să primiți comunicări de marketing și în fiecare caz în parte nu ati renunțat la astfel de comunicări de atunci. În conformitate cu aceste reglementări, dacă sunteți o companie cu răspundere limitată, vă putem trimite e-mailuri de marketing fără consimțământul dvs. Cu toate acestea, puteți să renunțați la primirea e-mailurilor de marketing de la noi în orice moment.

Înainte de a vă împărtăși datele dvs. personale cu orice terță parte în scopuri proprii de marketing, vom obține consimțământul dvs. expres.

Ne puteți cere nouă sau terțelor părți să încetam să vă trimitem mesaje de marketing în orice moment, urmând link-urile de renunțare la orice mesaj de marketing trimis către dvs. SAU trimițându-ne un e-mail la contact@mirelalucia.com în orice moment.

Dacă renunțați la primirea comunicărilor de marketing, această opțiune de renunțare nu se aplică datelor cu caracter personal furnizate ca urmare a altor tranzacții, cum ar fi achizițiile, înregistrările de garanție etc.

 

 1. DEZVĂLUIREA DATELOR PERSONALE

Este posibil să ne împărtășim datele personale cu părțile prezentate mai jos:

Furnizori de servicii care furnizează servicii IT și de administrare a sistemelor.

Organele guvernamentale care ne obligă să raportam activitățile de prelucrare.

Sc Cosmetics Oriflame Romania

Solicităm tuturor părților terțe cărora le transferăm datele să respecte securitatea datelor dvs. personale și să le trateze în conformitate cu legea. Permitem acestor terțe părți să vă proceseze datele personale numai în scopuri specificate și în conformitate cu instrucțiunile noastre.

 

 1. TRANSFERURI INTERNATIONALE

Țările din afara Spațiului Economic European (SEE) nu oferă întotdeauna aceleași niveluri de protecție a datelor dvs. personale, prin urmare dreptul european a interzis transferurile de date cu caracter personal în afara SEE, cu excepția cazului în care transferul îndeplinește anumite criterii.

Mulți dintre furnizorii noștri de servicii terțe sunt în afara Spațiului Economic European (SEE), astfel încât prelucrarea datelor dvs. personale va implica un transfer de date în afara SEE.

De fiecare dată când transferăm datele dvs. personale din SEE, facem tot posibilul pentru a asigura un grad similar de securitate a datelor prin asigurarea că există cel puțin una dintre următoarele garanții:

Vom transfera datele dvs. personale numai în țări pe care Comisia Europeană le-au aprobat ca furnizând un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal; sau

Atunci când folosim anumiți furnizori de servicii, putem folosi contracte specifice sau coduri de conduită sau mecanisme de certificare aprobate de Comisia Europeană, care oferă datele personale cu aceeași protecție pe care o are în Europa; sau

Dacă folosim furnizori din SUA care fac parte din protecția de confidențialitate UE-SUA, este posibil să le transferăm date, deoarece acestea dispun de garanții echivalente.

Dacă nu este disponibilă niciuna dintre garanțiile de mai sus, vă putem solicita consimțământul dvs. explicit pentru transferul respectiv. Veți avea dreptul să retrageți acest consimțământ în orice moment.

 

 1. SECURITATEA DATELOR

Am introdus măsuri de securitate pentru a preveni pierderea, utilizarea, modificarea, dezvăluirea sau accesarea accidentală a datelor dvs. personale fără autorizație. De asemenea, permitem accesul la datele dvs. personale numai acelor angajați și parteneri care au nevoie in afaceri să cunoască astfel de date. Acestia vor procesa numai datele dvs. personale pe instrucțiunile noastre și trebuie să le păstreze confidențial.

Avem proceduri în vigoare pentru a face față unei încălcări suspecte a datelor cu caracter personal și vă vom informa pe dvs. și pe orice autoritate de reglementare aplicabilă despre o încălcare, dacă suntem obligați din punct de vedere legal.

 

 1. RETINEREA DATELOR

Vom păstra datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pe care le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare.

Atunci când decidem ca este momentul potrivit pentru a păstra datele deoarece ne uitam la cuantumul, natura și sensibilitatea acestora, riscul potențial de prejudiciu cauzat de utilizarea sau dezvăluirea neautorizată, scopurile procesării, dacă acestea pot fi realizate prin alte mijloace și cerințe legale.

Din punct de vedere fiscal, legea cere să păstrăm informații de bază despre clienții noștri (inclusiv date de contact, identitate, date financiare și de tranzacții) timp de șase ani după ce nu mai sunt clienți.

În anumite circumstanțe, putem anonima datele dvs. personale în scopuri de cercetare sau în scopuri statistice, caz în care putem folosi aceste informații pe o perioadă nelimitată, fără a vă anunța în prealabil.

 

 1. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA LEGALE

În conformitate cu legile privind protecția datelor, aveți drepturi referitoare la datele dvs. personale care includ dreptul de a solicita accesul, corectarea, ștergerea, restricționarea, transferul, obiectul procesării, transferabilitatea datelor și (în cazul în care motivul legal al procesării este consimțământul) retrage consimțământul.

Puteți vedea mai multe despre aceste drepturi la: http://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1298

Dacă doriți să exersați oricare dintre drepturile enunțate mai sus, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@mirelalucia.com.

Nu va trebui să plătiți o taxă pentru a vă accesa datele personale (sau pentru a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau excesivă sau sa refuzăm să ne conformam solicitării în aceste circumstanțe.

Este posibil să fim nevoiti să solicitam informații specifice de la dvs. pentru a vă ajuta să vă confirmați identitatea și să vă asigurați dreptul de a accesa datele dvs. personale (sau de a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi ale dvs.). Aceasta este o măsură de securitate pentru a se asigura că datele cu caracter personal nu sunt divulgate niciunei persoane care nu are dreptul să o primească. De asemenea, vă putem contacta pentru a vă solicita informații suplimentare în legătură cu solicitarea dvs. pentru a accelera răspunsul nostru.

Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de o lună. Ocazional, ne poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau dacă ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța.

Dacă nu sunteți mulțumit de vreun aspect al modului în care colectăm și folosim datele dvs., aveți dreptul să adresați o plângere Biroului Comisariatului pentru Informații (ICO), autorității nationale de supraveghere a datelor cu caracter personal, Am fi foarte recunoscători dacă ne-ați contacta mai întâi atunci cand  aveți o plângere, pentru a putea încerca să o rezolvăm pentru dvs.

 1. LINKURI CATRE TERTE PARTI

Acest site poate include link-uri către site-uri, plug-in-uri și aplicații terță parte. Dacă faceți clic pe acele linkuri sau dacă activați aceste conexiuni, este posibil ca părțile terțe să permită colectarea sau partajarea datelor despre dvs. Nu controlăm aceste site-uri terțe și nu suntem responsabili pentru declarațiile lor de confidențialitate. Când părăsiți site-ul nostru, vă încurajăm să citiți avizul de confidențialitate al fiecărui site pe care îl vizitați.

 1. COOKIES

Puteți seta browser-ul dvs. să refuze toate cookie-urile de browser sau să vă avertizeze atunci când siteurile seteaza sau accesează cookie-urile. Dacă dezactivați sau refuzați cookie-urile, vă rugăm să rețineți că anumite părți ale acestui site pot deveni inaccesibile sau nu vor funcționa corect. Pentru mai multe informații despre cookie-urile pe care le folosim, consultați politica noastră privind cookie-urile.