Buna, numele meu este Boiasu Ionut

In 2010 am inceput sa am de a face cu prima firma de Network Marketing alaturi de sotia mea, faceam vanzari de produse prin intermediul catalogului...ea aduna comenzile de prin vecini, colege de munca, eu le plasam 🙂

Dupa doar cateva luni am inceput sa imi dezvolt propria echipa. Am inceput sa fac asta online, dupa ce am cunoscut cateva persoane, tot in online, care imi povesteau de castiguri fabuloase la acea vreme. Si am inceput cu un site propriu, care nu avea nici macar numele firmei pe care o promovam. Era un inceput mai ales ca nu stiam nimic de cum se construieste un site si mai ales cum se poate promova.

Dupa ore bune de studiat am invatat incet, incet sa imi creez siteuri tot mai aspectuoase, am invatat sa-mi fac tot mai cunoscut siteul, asta in timp ce castigurile mele cresteau. Dupa doar 4 luni ajunsesem sa castig peste 1800 lei/luna (tin minte si acum castigurile mele...in prima luna 360 lei, a doua luna 500 si ceva, a treia luna 900 si ceva). Era WOW pentru mine, pot spune ca am si avut noroc ca am dat repede de gustul banilor si am gasit o sursa de venit foarte buna, pe langa salar.

Am fost atras tot timpul de firmele noi, cu potential, am crescut pot spune, impreuna cu aceste firme. Poate fi un lucru rau, aceste firme neavand o maturitate pe piata, dar si un lucru foarte bun.

7 ani de zile am cautat doar persoane interesate sa beneficieze de reduceri sau persoane care sa castige din vanzari...in aceasta firma mergand la cursurile de dezvoltare si impulsionat de avantajele unei dezvoltari de noi lideri acum un an am inceput sa invat alte persoane sa faca ce faceam eu...Nu a fost usor pentru ca eu stiam sa aplic foarte bine ce stiam, in dezvoltarea liderilor partea grea fiind sa motivezi oamenii 🙂

Tot timpul am fost atras de automatizarea unor parti din toata treaba asta de Network Marketing.

Acum suntem in perioada Webinariilor, reclamelor Facebook Ads (dar facute altfel pentru ca deja foarte multe persoane care fac asta la noi si au crescut foarte mult preturile), Funneluri, Opt-insuri, Lead Magneturi, Boti de chat

In toti acesti ani am incercat sa fiu la curent cu tot ce este nou in mediul online, atat pe metode noi de recrutare cat si in vanzari. Lumea online-ului este intr-o continua schimbare, partea frumoasa este ca este un sistem duplicabil si din ce in ce mai multa lume o poate face prin Social Media.

In prezent, pe langa lectiile pe care le am pregatite pentru intreaga echipa, atat pentru persoanele interesate doar de consum cat si pentru persoanele care vor sa aiba un alt stil de viata, cu tot ceea ce iti poate aduce Network Marketingul (bani, calatorii, prieteni noi)

Share This Special Event With Your Friends: