Vrei sa afli cateva lucruri despre mine?

Daca ai ajuns pana aici inseamna ca esti interesat/a sa gasesti o modalitate de a face bani pe termen lung lucrand de acasa...apreciez asta penru ca si eu am cautat asta in 2010

Sunt Boiasu Ionut, fondator al proiectului online NETWORK MARKETING CU BOIASU IONUT

In 2010 am inceput sa am de a face cu prima firma de Network Marketing alaturi de sotia mea, faceam vanzari de produse prin intermediul catalogului...eu doar dadeam comenzile, ea le aduna.

Studiind mai mult pe net, cautand afaceri online, am cunoscut persoane care castigau sume de bani frumusele cautand noi consultanti...asa am inceput si eu dupa cateva luni de vanzari sa incep sa gasesc primii oamenii...imi facusem un site pe o platforma gratuita care nu avea nici macar denumirea firmei cucare colaboram. Era un inceput mai ales ca nu stiam nimic de cum se construieste un site si mai ales cum se poate promova.

Dupa ore bune de studiat am invatat incet, incet sa imi creez siteuri tot mai aspectuoase, am invatat sa-mi fac tot mai cunoscut siteul, asta in timp ce castigurile mele cresteau, dupa doar 4 luni ajunsesem sa castig peste 1800 lei/luna (tin minte si acum castigurile mele...in prima luna 360 lei, a doua luna 500 si ceva, a treia luna 900 si ceva). Era WOW pentru mine, pot spune ca am si avut noroc ca am dat repede de gustul banilor si nu m-am lasat de Network Marketing cum fac multi.

Dupa 3 ani de zile am inceput sa dezvolt si o a doua firma, aveam deja experiente, in orice firma ''intram'' reuseam sa gasesc cateva zeci de persoane pe luna, reusind sa am in aprilie 2013 cea mai mare suma castigata alaturi de o firma (aproximativ 7800 lei, fara TVA, asta doar cu una din firme pentru ca reuseam sa ma ocup foarte bine de ambele firme).

Am inceput sa investesc totmai multi bani atat in dezvoltarea mea cat si in crearea siteurilor, mai ales in cea de a doua firma, era o firma internationala, cu vechime...prima mea dezamagire a fost in 2015, de Pasti, cand am primit un email ca se va inchide firma pe Romania, era in sistem franciza.

Pana la sfarsitul anului am reusit sa dau drumul la o firma de MLM noua, impreuna cu alte 3 persoane de sex feminin, ocupandu-me de partea de site, facturi, dar dupa doar cateva luni m-am retras deoarece eu unul aveam alte idei legat de politica de preturi.

In tot acest timp am incercat sa colaborez doar cu firme care nu aveau vechime pe piata din considerentul ca in firmele noi gasesti persoane noi imediat si in cele vechi nu mai ai de unde sa gasesti oameni...total gresit, asta am vazut-o in 2016, septemnrie cand am inceput colaborarea cu una din cele mai ''vechi'' firme de la noi din tara...aveam in doar 4 luni aproximativ 1200 persoane inscrise, doar din online.

7 ani de zile am cautat doar persoane interesate sa beneficieze de reduceri sau persoane care sa castige din vanzari...in aceasta firma mergand la cursurile de dezvoltare si impulsionat de avantajele unei dezvoltari de noi lideri acum un an am inceput sa invat alte persoane sa faca ce faceam eu...Nu a fost usor pentru ca eu stiam sa aplic foarte bine ce stiam, in dezvoltarea liderilor partea grea fiind sa motivezi oamenii ­čÖé

Studiind in ultimele luni mai multi lideri internationali am ajuns sa dau de capat unui sistem de lucru care va aduce o explozie retelei mele, asa s-a nascut proiectul NEWORK MARKETING CU BOIASU IONUT, un proiect de viitor, prin care in urmatorii 2 ani voi dezvolta cel putin 30 lideri (cand ma refer la lideri ma refer la persoane care sa castige peste 1000 euro).

Tot timpul am fost atras de automatizarea sistemelor de lucru, in perioada anunturilor de pe siteurile de anunturi aveam program de postat in sute de astfel de anunturi zilnic, in perioada postarilor pe grupurile de Facebook, la fel aveam programe care faceau asta in locul lor, am folosit Google Adwords inca de la inceput, reclame Facebook Ads fac de ani buni, deci pot spune ca am fost un pioner al Network Marketingului in online.

Acum suntem in perioada Webinariilor, reclamelor Facebook Ads (dar facute altfel pentru ca deja foarte multe persoane care fac asta la noi si au crescut foarte mult preturile), Funneluri, Opt-insuri, Lead Magneturi, Boti de chat

Online-ul este intr-o continua schimbare, da aduce rezultate rapide, dar daca nu esti la curent cu ce ''misca'' nou in piata, noile tendinte ale consumatorului poti oricand sa ramai in urma pentru ca ce e foarte bun acum in online peste 6 luni poate sa nu-ti mai aduca rezultate.

Ca vorbeam de automatizare, atat tu cat si reteaua ta veti avea din start traninguri ca sa nu mai pierzi tu vremea sa faci asta, vei avea totul de-a gata pentru a reusi cat mai rapid sa recrutezi cat mai multe persoane.

Ca vorbim de echipa, de cand am inceput sa dezvolt lideri si sa incep sa calatoresc cu ei in diferite locatii din lume, am inceputsa iubesc si mai mult Network Marketingul.

Share This Special Event With Your Friends: