Dupa un deceniu petrecut in industria Network Marketing, sunt sigur de un lucru: Rolul femeilor in Network Marketing a avut o mare importanta inca de la inceput. Femeile pot ajunge cat de sus isi doresc si nu exista nici o posibilitate de a le împiedica atunci cand vine vorba de obtinerea succesului.

Network Marketingul este industria in care multe femei reusesc si ele nu au cum sa nu piarda o astfel de oportunitate!

Nu exista nicio indoiala ca femeile sunt mai talentate decat barbatii atunci cand vine vorba de capacitatea lor de a pune nevoile altei persoane inaintea propriilor interese. Sunt ascultatori minunați, naturali, ceea ce le face sa ajunga mai usor, intr-un timp foarte scurt, la un grup mai mare de oameni. Toate acestea fac din Network Marketing o alegere perfecta pentru femeile care au tendinta de a-si construi cariera in alte domenii decat cele traditionale.

Femeile sunt propriul lor sef ca vanzatori directi, dar au si ocazia uimitoare de a-si construi o afacere de acasa, fara a trebui sa lase familia. Tot mai multe femei incep sa-si dea seama de potentialul mare pe care il au in industria de Network Marketing, ca sunt facute unul pentru celalalt! J

Am avut marea bucurie de a cunoaste atat de multe femei care si-au pus amprenta in lumea vanzarii directe si sunt extrem de mandru ca traiesc intr-o lume in care femeile, indiferent de originea lor, au aceasta libertate de a alege o profesie care poate sa fie construita in jurul familiei.

Daca ani la rand barbatii erau cei care castigau cel mai mult din afacerile de tip Network Marketing (MLM), in ultimii ani, femeile sunt cele care ajung sa fie cu cele mai mari castiguri, si asta intr-un procent din ce in ce mai mare.

De ce aceasta tendinta in ultimii ani?

Hai sa vedem cateva ‘’cauze’’ pentru care femeile ajung sa aiba succes in Network Marketing, in zilele noastre:

  1. Majoritatea firmelor care sunt pe vanzari directe au in portofoliu produse care se adreseaza in marea majoritate, femeilor.
  2. Folosind produse care se adreseaza femeilor, pot fi mai usor de recomandat celor din jur.
  3. Odata cu Social Media, femeile fiind mai comunicative si legand mai usor relatii, le este mult mai usor sa dezvolte o echipa.
  4. Femeia din ziua de azi este mult mai independenta, mai inclinata spre Dezvoltare Personala si mai inclinata spre a reusi.
  5. Femeia este mult mai ambitioasa ca un barbat, sunt barbat, dar cunoscand zeci de mii de femei, vad asta zilnic, si trebuie sa o si recunosc
  6. Foarte multe mamici, in perioada de crestere copil cauta noi modalitati de a realiza un venit suplimentar
  7. Vanzarea este despre povesti, despre emotie, si cine stie cel mai bine sa creeze emotie decat femeia?

Sunt doar cateva motive pentru care femeile din ziua de azi reusesc in activitatea de Network Marketing si in special in vanzari. Au toate atuurile pentru a crea relatii cu viitorii prospecti si stiu cum sa mentina aceasta legatura si pe parcurs. Vanzarea si succesul in vanzari se datoreaza in primul rand crearii si dezvoltarii unei relatii, incredere si, abia dupa acea intreg procesul de vanzare. Se pare ca femeia din ziua de azi, chiar fara sa cunoasca aceste tehnici de vanzari, prin prisma caracterului sau mai prietenos si deschis, a ajuns sa aiba succesul de azi din Network Marketing.

Peste 90% din persoanele din echipa care reusesc sa se dezvolte si sa obtina castiguri frumusele, sunt bineinteles femei. Sunt femei care chiar daca nu au avut nici o experienta in spate, legat de Network Marketing si vanzari, reusesc tocmai pentru ca au calitatile care se cer in a reusi in aceasta activitate, activitate care se poate desfasura in mediul Online.

Chiar daca nu ai experienta in acest domeniu, cu cateva informatii primate la inceput si un sistem pe care sa lucrezi, sigur poti avea un drum de success in fata, pentru ca ai restul din cele enumerate mai sus.

Te astept si pe tine intr-o lume a schimbarii, a schimbarii vietii tale!


Leave a Reply

Your email address will not be published.