O prezenta in mediile sociale este esentiala atunci cand vine vorba de cresterea afacerii tale de vanzari directe.

Pentru majoritatea celor de la noi din tara, Facebook este principala platforma de Social Media prin care ne putem conecta cu clientii nostri dar si cu prospectii.

Dupa ce te-ai alaturat unei companii de vanzari directe, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti creezi o pagina de afaceri Facebook. Este rapid, simplu de facut si foarte important pentru activitatea ta in social media si in vanzarile directe.

Nu te-am convins? O sa-ti las si cateva motive pentru care ai neaparat nevoie de o pagina de afaceri Facebook.

Politicile Facebook

Profilul tau personal de Facebook este doar personal. Orice postare pe care o faci, imagini, video-uri, sunt destinate doar prietenilor si familiei tale.

Cand v-ati creat un profil de Facebook personal ati fost de accord cu politicile Facebook ca nu veti posta continut de afaceri pe acest profil.

Cred ca realizezi ce se poate intampla daca vei continua sa iti promovezi afacerea de vanzari directe pe profilul personal!? Si mai ales in ultimul timp, sa zic asa, Facebook a inceput si pe Romania sa stearga masiv la conturi sau sa blocheze continutul postat. Sa nu mai zic ca postarile tale nu vor fi vazute de aproape nimeni, deoarece Facebook nu le va arata prietenilor tai, si vei ajunge sa fii blocat in ‘’INCHISOAREA FACEBOOK’’ . Cred ca nu esti surprins ca la postarile legat de afacere ai avut cate 1 Like, doua si la restul postarilor ai avut mai multe. Fii profesionist, nu-ti mai spama prietenii si familia cu produsele sau afacerea ta, fa-ti imediat o pagina de afaceri Facebook pentru afacerea ta de vanzari directe!

Dupa ce ti-ai creat pagina de afaceri Facebook va trebui sa iti faci niste setari, ca persoanele care intra pe pagina sa gaseasca imediat informatiile legate de afacerea pe care o promovezi, iti poti lega aceasta pagina Facebook de afaceri cu profilul personal, cine va fi interesat va intra de bunavoie pe aceasta pagina, din profilul tau personal.

Insights & Analytics

Pagina ta de afaceri Facebook va fi o pagina de destinatie pentru ca publicul tau sa te gaseasca.

Pagina de afaceri iti va oferi masuratori utile prin care vei vedea cine iti urmareste pagina, cine ti-a dat Like la postari, cine si cum reactioneaza cu postarile tale in functie de ora postarii. Toate acestea, ca fiecare postare pe care o faci pe viitor sa iti aduca rezultate maxime. Aceeasi postare la o ora a pranzului poate sa nu iti aduca nici un vizitator, si postata seara sa aduca foarte multe persoane pe pagina.

Distribuirea in grupuri

De asemenea pagina ta va putea fi punct de pornire pentru tot continutul tau, de exemplu o postare de pe pagina va putea fi impartita cu orice grup in care esti membru. Prin distribuirea informatiilor, cresterea audientei tale va fi ceva banal .

Scopul acestei pagini este sa ai tot continutul afacerii intr-un singur loc ca sa poti urmari succesul fiecarei postari, ce place si ce nu place.

Haideti sa lasam profilurile personale curate, si continutul minunat legat de afacere sa il facem pe pagina de afaceri Facebook!

Bineinteles ca acum urmeaza intrebarea, DAR CUM FAC SA IMI CRESC PAGINA, SA ATRAG CAT MAI MULTE PERSOANE IN PGINA DE AFACERI FACEBOOK SI, SA AM MAI MULTI CLIENTI? Vom discuta asta intr-un alt articol


Leave a Reply

Your email address will not be published.