Vreau sa va impartasesc o formula de success in MLM, formula pe care multi lideri o recomanda si am ajuns si eu la aceeasi concluzie, asta dupa ce tot timpul ma alaturam unei firme noi aparute in piata.

Daca vrei sa ai reusesti in aceasta industrie o poti face destul de simplu, daca e simplu asta nu inseamna ca va fi si usor.

Ceea ce trebuie sa faci este sa ramai alaturi de o companie minim 5 sau 10 ani si sa ajungi sa recomanzi/sponsorizezi pana la 100-500 de persoane in toata aceasta perioada.

Stiu ca multi avem tendinta sa ne alaturam unei companii noi doar pe considerentul ca acea firma ne poate aduce rapid noi membri, dar in acest fel nu vom avea rezultate pentru ca tot timpul vom lasa deoparte munca alaturi de o companies i ne vom alatura alteia noi. In acest fel nu vom avea rezultate deloc.

Din toate aceste persoane nu ai cum sa nu gasesti in tot acest timp cel putin intre 2 si 5 persoane serioase care sa faca acelasi lucru pe care il faci tu, ei vor reprezenta cel mai mare venit al tau. Asta se va intampla cu orice companie cu care vei colabora.

Stiu ca pentru multi acest sfat pare aiurea, dar este atat de simplu!

Un calcul simplu: cu o singura persoana inscrisa pe saptamana, timp de 5 ani vei ajunge sa ai 260 de persoane in toata aceasta perioada. Dar pentru a inscrie o persoana pe saptamana va trebui sa discuti minim cu 5 persoane zilnic pe timpul unei saptamani.

Indiferent ca faci asta part-time sau o faci full time ma gandesc ca vei avea sau iti vei putea face timpul necesar pentru a discuta cu 5 persoane zilnic, daca nu faci asta, atunci trebuie sa te opresti, inseamna ca MLM-ul nu este pentru tine, nu va fi si nici nu vei reusi vreodata.

 

O singura intrebare: O vei face?


Leave a Reply

Your email address will not be published.