Network Marketingul functioneaza cel mai bine atunci cand vei fi capabil sa te conectezi cu ceilalti in mod natural. Asa vei ajunge sa atragi persoane de valoare in afacerea ta

Nu intotdeauna trebuie sa mergi direct sa recrutezi,  incearca sa oferi inainte valoare celor din audienta ta, oferind informatiile pe care cei din audienta ta le cauta. Este partea cea mai grea, dar este partea care iti va aduce crestere.

In fiecare articol imi place intotdeauna sa ofer o lectie gratuita in toate trainingurile mele, de fiecare data oferind noi resurse gratuite care vor putea fi descarcate.

 

Cum poti inscrie si tu peste 20 de persoane pe luna…

O scurtă poveste despre mine inainte

  • Sunt tata, am o fetita de 12 ani
  • Lucrez in Network Marketing de peste 8 ani de zile
  • Am castigat mai multi bani decat salariul mediu din Romania
  • Am desfasurat aceasta activitate part-time, avand si un job ca si angajat

Motivul pentru care vreau sa impartasesc aceste informatii cu tine se datoreaza faptului ca si eu am avut urcursuri si coborasuri, am avut momente cand am vrut sa las totul balta, momente cand am fost super motivat, momente cand am ramas fara bani si am luat imprumut pentru a-mi plati gazduirea la site sau a-mi cumpara un curs nou, am avut momente cand am fost obosit de prea multa munca, dar si ‘’trist’’ cand nu aveam contacte cu care sa discut, dar tot timpul am vrut sa am succes in aceasta afacere de Network Marketing. Si conteaza foarte mult sa nu incerci sa reinventezi roata, studiaza persoanele care au succes, studiaza ce fac sau au facut de au ajuns unde au ajuns.

 

Din moment ce sunt aici pot sa spun ca am facut-o cu pasiune, a devenit parte din viata mea, am ajuns acum la punctul in care sa arat altor persoane cum pot avea succesul meu si voi fi langa ei cand vor avea si coborasurile si urcursurile, momentele de succes, momentele de insucces, de cadere.

 

Recrutarea este o arta

Recrutarea nu este deloc usoara, de multe ori intimidanta uneori nu sti de ce sa te apuci sau ce sa faci pentru asta.

Dar dupa un timp vei avea un nou set de abilitati, abilitati care iti vor cere timp pentru a le stapani.

Prin trainingurile mele poate iti voi face viata mai usoara in acest drum al tau, de aceea iti voi impartasi cateva sfaturi pe care poti sa le folosesti in activitatea de recrutare online. Sunt idei pe care le aplic cu succes pentru a reusi sa recrutez peste 20 de persoane intr-o luna.

 

Sfat 1: Alege oamenii potriviti afacerii tale

Inainte de toate gandeste-te care sunt persoanele potrivite afacerii tale, pe cine vrei sa atragi si alege subiecte potrivite pentru ei, Alege sa vorbesti cu ei lucruri pe care le cunosti, lucruri din experienta ta, sau invata lucruri noi de care audienta ta este interesata.

De exemplu, daca esti o mama vorbeste despre familie, copii, marketing de rețea, fitness, gatit, moda etc. Vorbeste despre lucruri care iti afecteaza viata de zi cu zi.

De ce? Pentru că acestea sunt lucruri pe care le sti si tu, lucruri noi care te intereseaza pe tine si pe care le poti impartasi si altora.

 

  • Sfat în sfat– Utilizeaza mult video / Live-uri pentru a obtine o legatura emoționala cu oamenii. Iti pot vedea și auzi emotiile, te vor vedea si te vor auzi, si emotiile creeaza legaturi.

 

Sfat 2: Nu merge concentrat doar pe a recruta, de a vinde

Aminteste-ti ca in primul rand esti om si in al doilea rand esti vanzator. Fa-ti timp pentru a descoperi cu cine trebuie sa te conectezi, care le sunt problemele, aspiratiile. In momentul cand ai deja primii oameni, nu-ti fie rusine, intreba-i despre obiectivele lor, ce interese au, daca sunt parinti sau nu, ce probleme intampina. Dupa ce ti-au spus povestea lor impartaseste-le povestea ta in care sa se regaseasca majoritea dintre ei. Astfel vei putea vedea daca exista o comunicare intre tine si ei deoarece se pot vedea in povestea ta sau invers, daca da, vor fi inclinati pe viitor sa-ti asculte restul povestii, povestea ta de succes.

 

Sfat 3: Fii Solutia lor si ofera Valoare

 

Ai pus corect intrebarile si dupa ce ai ascultat urmeaza sa iei toate aceste informatii primite. Incearca sa oferi solutii sau invata-i ceva care le-ar putea rezolva din probleme. Nu vei putea ajuta pe toata lumea, posibil sa nu ai o solutie imediata pentru problemele lor, dar asta nu inseamna ca nu ai valoare de impartit cu ei. Solutia ta poate fi acel ceva pe care ei voiau sa-l auda si de azi inainte traseul lor sa se schimbe…Daca nu incerci nu vei stii niciodata asta!!!

Conecteaza-te cu oamenii, asculta-le povestile, impartaseste cu ei solutii si asta poate aduce rezultate.

 

La final…

Este vorba despre marketing prin care sa atragi. Inainte de a vinde va trebui sa lucrezi la crearea unor conexiuni.  Asa ca afla in ce nisa se gasesc clientii tai, fa-ti un AVATAR DE CLIENT si asa vei putea sa te concentrezi cu adevarat asupra publicului tau tinta. Stiindu-le problemele, aspiratiile vei putea sa le trimiti mesajul potrivit, fii authentic vorbind despre lucrurile pe care le cunosti si din EXPERIENTA.

Când conexiunea este realizata vor aparea scanteile!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.