Odată cu era online-ului s-au schimbat mult atât metodele prin care poți arăta beneficiile produselor, cât și avantajul unei afaceri MLM.

În mediul online poți foarte ușor să oferi informație de calitate, revelantă. Aceastaa trebuie să îi ajute pe oameni să înțeleagă ajutorul pe care ți-l pot oferi produsele unei companii, dar și beneficiile financiare. Datorită acestor informații de calitatate foarte multe persoane doresc să se alăture nouă în calitate de consultanți în anumite firme sau în calitate de consumatori, vânzători. Există, de asemenea, persoane care aleg, pur si simplu, afacerea.

O afacere MLM are multe avantaje, iar tu, poți intra într-o astfel de afacere în diferite moduri. Acest articol are scopul de a clarifica un lucru. Și anume, cine și cum poate intra într-o afacere MLM. Voi face o listă, ca să fie mai ușor.

  • Ca simplu consumator, cumperi produsele pentru tine, familie, prieteni. După care te bucuri de reduceri, exact ca orice alt membru și nu ești obligat să vinzi sau să recomanzi alte persoane.

Acum îți poți plasa cu ușurință comanda proprie ca pe orice alt magazin online, doar trebuie să te loghezi în contul tău și șă îți plasezi comanda.

  • Poți realiza un venit în plus, dacă alegi să vinzi produsele prin intermediul cataloagelor. Câștigul îl realizezi în momentul cănd dai produsele clienților la preț de catalog, câștigi din diferența dintre: prețul de catalog și prețul pe care l-ai plătit tu pentru produse, tu beneficiind de reduceri la toate comenzile, în funcție de valoarea comenzii, cu cât comanda este mai mare cu atât vei avea o reducere și mai mare și automat și un câștig pe măsură.
  • Poți arăta altor persoane că pot face punctele 1,2 și/sau 3 (oricare dintre ele), iar aici, poți ajunge să faci un venit suplimentar mai mare decât din vânzari. În acest caz, firma ne oferă niște comisioane în funcție de vânzările pe care le facem împreună cu echipa..

Leave a Reply

Your email address will not be published.