Ce ai face daca s-ar intampla cel mai rau cosmar care i se poate intampla oricarui Network Marketer? Toata afacerea sa se naruie, sa iti dispara!

Toata echipa si afacerea tocmai au disparut …

…Ce e de facut?

Stiind ceea ce stim acum din construirea unei echipe masive, acestia sunt pasii exacti pe care i-am face pentru a construi rapid o afacere profitabila, pasi pe care ar trebui sa ii faci si tu:

1) Gaseste o noua companie – Desi acest pas este evident, cred ca este vital sa gasesti o companie care sa se alinieze la tine, valorile, obiectivele si viziunea ta. Cauta o companie sau o echipa care sa aiba un sistem, unul cu rezultate dovedite si unul cu mentorat, astfel incat sa poti invata si sa obtii rezulate rapide.

2) Cunoaste numerele – Asigura-te ca stii cat trebuie sa castigi pentru ca sa iti acoperi cheltuielile in fiecare luna (La început, acest lucru ar putea insemna sa fii nevoit/a sa obtii/sa ai un loc de munca cu norma intreaga sau partiala si sa-ti construiesti afacerea in paralel). Uita-te la structura planului de compensare a companiei si afla ce trebuie sa faci pentru a ajunge la ceea ce ti-ai propus.

3) Creeaza si consolideaza relatii – Rezerva-ti 1-2 ore zilnic pentru a fi activ/a pe Social Media (Facebook, Instagram, Linkedin, Tik Tok), pentru a ajunge la oameni, pentru a construi o relatie cu oamenii, pentru a afla despre despre visele si aspiratiile lor, problemele lor si vezi daca ii poti ajuta. Apoi iti poti impartasi oportunitatea si o poti lega de visurile lor, fara sa fii un ‘’vanzator’’.

4) Ajuta fiecare membru nou al echipei – Asigura-te ca fiecare membru al echipei poate face exact ceea ce faci si tu. Asigura-te ca au un “ DE CE” pentru construirea afacerii si sunt dispusi sa depuna un efort constant. Asigura-te ca au un scop si stii exact de ce este necesar pentru ei, pentru a-l atinge.  Va trebui sa ii ajuti tot timpul, sa fii langa ei, mai ales in primele luni. Apoi ajuta-i sa actioneze, astfel incat sa poate atinge toate obiectivele propuse, in cel mai scurt timp posibil.

Indiferent daca esti nou/a in marketingul in retea, sau nu, incepe sa iti doresti cu adevarat sa iti construiesti o echipa, Acesti 4 pasi sunt fundamentali in ceea ce ai de facut.

Vrei ajutorul meu? Vrei sa faci parte dintr-o astfel de echipa?

Rezerva-ți un apel gratuit

Spre succesul tău,


Leave a Reply

Your email address will not be published.