Tot mai multe companii, în ultimii ani, odata cu creșterea capacității de comunicare rapidă în internet, recomandă o prezență căt mai mai mare. Companiile cu reputație oferă distribuitorilor lor ceea ce se numește un website replicat. Acest site oferă, de obicei distribuitorului procesarea on-line a comenzilor, urmărirea în timp real și pentru unii, un birou virtual de la care distribuitorul își poate urmări rețeaua și poate desfășura o serie de alte activități de afaceri.

Din păcate, mulți nu petrecem mult timp în a verifica o companie MLM înainte de a i ne alătura, sau sponsorul, persoana care ne va recomanda. Vedem un anunț, auzim de o nouă oportunitate de libertate financiară și ne înscriem imediat convinși că într-o firmă nouă ni se va alătura foarte multă lume, să obținem un număr rapid de distribuitori, să cumpărăm produse și să promovăm cât mai repede această oportunitate.

În cazul în care după o lună sau două nu am găsit câteva persoane în afacerea noastră, sau nu facem câteva sute sau mii de lei, sărim la o altă oportunitate MLM, repetând același proces ineficient. Sau renunțăm la MLM, toate împreună aducând învinuiri MLM-urilor, că nu aduc rezultate .

MLM-ul nu funcționează? 

Ba da, funcționează! Dar trebuie să începi cu o companie solidă MLM, trebuie aplicate principiile necesare pentru a obține succesul în timp, timp în care ar începe să se vadă și rezultatele.

Desigur, dacă ai cumpăra o afacere francizată, ai avea timp să investești în companie, produse / servicii și să cunoști unele dintre celelalte francize. Același lucru ar trebui să fie și în alegerea unui MLM sau orice alt tip de afacere.

>>> Alegerea unei companii MLM cu cap

Există un număr mare de companii MLM cu integritate solidă și acreditări excelente pe online și offline, care vă oferă posibilitatea de a câștiga un venit rezidual foarte bun. Acestea sunt companiile pe care ar trebui să le cauți.

Iată câteva indicii în alegerea unei companii MLM:

* Are compania vechime de câțiva ani?

* Compania are o reputație excelentă în industria MLM ?

* Site-ul lor furnizează informații vizibile de contact?

* Oferă mărturii ale clienților mulțumiți și / sau distribuitorilor de succes?

* Compania oferă o afacere care poate fi ușor
duplicată – poți să înveți și construiești cu succes alături de alte persoane?

* Oferă statistici în timp real și plată online?

* Sunt produsele oferite în cerere mare, produse de larg consum?

* Compania are un plan generos de plată a comisioanelor?

* Oferă o bună formare continuă și sprijin?

* Filozofia companiilor sprijină succesul distribuitorilor?

De asemenea, este înțelept să faci și o căutare pe web pentru informații relevante despre companie. De exemplu, ai putea face o căutare care să dezvăluie informații pozitive sau negative despre o companie sau cine este, nimeni nu e perfect!

În plus față de alegerea unei companii MLM, ar trebui să alegi, de asemenea, cu înțelepciune sponsorul tău, poate fi diferența între succesul tău sau nu!

Atunci când alegi compania MLM, nu ezita să contactezi persoana care te va recomanda, află de cât timp este implicată în această companie, ce rezultate are. Ai timp pentru a dezvolta o relație cu această persoană, pentru a o cunoaște, ținând cont de faptul că, dacă ar deveni sponsorul tău, vei lucra în strânsă relație cu el pentru anii următori. Dacă acea persoană este destul de nouă, cere un apel în trei direcții cu ajutorul liniei lor ascendente.

Iată câteva indicii adăugate:

* Va fi afacerea ta, deci alege cu înțelepciune oamenii cu care vei lucra. Caută-i și pe cei care sunt starteri, oameni care înțeleg că efortul este necesar în toate pentru a reuși.

* Ai timp să înveți și să cunoști afacerea înainte de a încerca să o promovezi. În acest fel, vei fi echipat și pregătit să răspunzi în mod inteligent la orice întrebări pe care le-ar putea avea potențialii clienți sau din cei din downline.

* Fii răbdător! Roma nu a fost construită într-o zi, și nici afacerea ta MLM nu-ți va aduce câștiguri peste noapte sau într-o lună, două. Păstrează focalizarea – va dura ceva timp. Dacă afacerea ta nu îți aduce rezultate într-o lună, perseverează – nu renunța!

* Fă-ți timp pentru a fi instruit de sponsorul tău sau de cei de deasupra lui. Vei învăța și tu la rândul tău cum să-ți instruiești și să lucrezi cu noii membri de pe linia ta, duplicând afacerea.

* Fă toate eforturile pentru a participa la toate cursurile de formare disponibile, seminarii.

* Fii realist cu privire la obiectivele tale, lucrează la afacerea ta ca o afacere, nu ca un hobby. În timp, va deveni și un hobby, vei lucra cu drag la afacerea ta. Amintește-ți, pentru ca obiectivele tale să se materializeze va trebui să lucrezi și să te ții de lucrurile pe care ți le planifici pentru a atinge anumite praguri de reușită.

Deci, alegând o companie și sponsor cu înțelepciune, poți obține venituri reziduale solide în MLM ani de zile pentru o viață liniștită.

Ieși și fă-o … Mergi înainte! Singura limită pe care o ai in MLM ești doar tu!


Leave a Reply

Your email address will not be published.